Ο ΖΙΚΟ ΕΙΠΕ...

by 0




Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ζίκο υπογραμμίζοντας πως με ηρεμία ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα και κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη, ενώ χαρακτήρισε τον Στολτίδη μεγάλο παίκτη. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο και να του... βγάλει το καπέλο.






"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί παίξαμε ήρεμα δεν απογοητεύτηκαμε παρά τ' ότι χάναμε και καταφέραμε να το γυρίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που έδωσαν μεγάλη δύναμη στους παίκτες με αποτέλεσμα να βγει στο τέλος όλη αυτή η χαρά και στους παίκτες και στο κοινό.

Παίξαμε σαν μεγάλη ομάδα, προσπαθήσαμε να έχουμε την οργάνωση με κάθε κίνδυνο που μας έδινε αυτό. Χάναμε 1-0 αλλά με την ηρεμία που μας κατείχε καταφέραμε να το γυρίσουμε", δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός.


Για Στολτίδη: "Είμαι ευχαριστημένος μ' αυτόν τον μεγάλο παίκτη. Τον παρακολουθούμε στενά και μιλάμε συνέχεια μαζί του, για να τον επαναφέρουμε στην αρχική του φυσική κατάσταση γιατί έχει περάσει πολλά με τους τραυματισμούς. Αυτός από την πλευρά του προσπαθεί κάθε φορά να δίνει το καλύτερο μέσα στο γήπεδο".


Για το αν έβαλε τον Στολτίδη γιατί ήθελε να κρατήσει την ισοπαλία: "Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο και γι' αυτό τον λόγο οι αντίπαλοί μας έβγαιναν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Θεώρησα πως έπρεπε να βοηθήσω το κέντρο μας. Τους Μαρέσκα και Ντουντού αλλά και τους πλάγιους επιθετικούς μας".


Για το αν θα παίξει έτσι και στο Βέλγιο ή συντηρητικά: "Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε πάντα επιθετικά αλλά έχουμε πολλά ματς μέχρι τότε για πρωτάθλημα και για Κύπελλο. Θα δούμε αναλόγως και τι παίκτες θα έχουμε στην διάθεση μας. Μην ξεχνάτε ότι ένας ακόμη λόγος που θέλω να παίξομυμε επιθετικά στο επόμενο ματς είναι πως αν κερδίσουμε θα έχουμε σχεδόν σιγουρέψει την πρόκρισή μας".


Ακόμη συμπλήρωσε: "Oι έλληνες φίλαθλοι θέλουν το ωραίο ποδόσφαιρο και σήμερα θα βγήκαν ευχαριστημένοι".