ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΣΗΜΙΩΣΑΤΕ 1

by 0



Ο ολυμπιακός με ανατροπή κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στανταρ. Η Βέλγοι προηγήθηκαν 0-1 στο 38 όμως ο ΟΣΦΠ απάντησε σχεδόν αμέσως με γκολ του Μητρογλου 5 λεπτά αργότερα την ολική ανατροπή την έκανε ο παλιός γνώριμος Στολτιδης με Γκολ στο 94!

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ






Ζίκο: Αφιερωμένη στον κόσμο η νίκη
«Πήραμε μια δύσκολη νίκη και οι παίκτες την άξιζαν. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα. Δε χρειάστηκε να κάνω κάποια αλλαγή αφού η ομάδα έπαιξε πολύ καλά».

Στολτίδης:Είμαστε κοντά στην πρόκριση, αλλά…

«Έγινε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, στο οποίο μπορούσε η πλάστιγγα να γείρει εύκολα και στις δύο ομάδες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο τέλος για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, είχαμε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες μετά το 75’, μπήκε το γκολ στο 93’ και πήραμε την πολύτιμη νίκη. Αλλά θα μπορούσαμε και νωρίτερα. Δουλέψαμε πολύ στη διάρκεια της διακοπής. Μέρα με τη μέρα ο προπονητής μας περνάει νέα πράγματα και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα ανεβάζει την απόδοσή της.

Είμαστε αρκετά κοντά στην πρόκριση, αλλά έχουμε άλλα τρία παιχνίδια εξίσου σημαντικά. Να θυμηθούμε τη χρονιά που είχαμε μαζέψει 10 βαθμούς και τελικά μείναμε εκτός της φάσης των «16». Τώρα, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι
…»


Μπράβο: Αυτή είναι η αξία του Ολυμπαικού

«Η αξία του Ολυμπιακού είναι ότι δεν τα παρατάει και κυνηγάει τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό λέει πάρα πολλά. Σίγουρα δεν θα κυνηγούσαμε το γκολ αν νικάγαμε 2-0. Σήμερα παίζαμε εντός έδρας και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Δεν γινόταν να χάσουμε τρεις βαθμούς».

Μπόλονι: Μας αδικεί το σκορ. Δεν μπορώ να βρώ τα αίτια της ήττας!

« Θεωρώ ότι το τελικό σκορ ήταν άδικο. Δεν θέλω να κάνω ανάλυση του αγώνα αλλά να μιλήσω για την ομάδα μου. Δυστυχώς η απόδοση μας δεν έφτανε για να κερδίσω τον αγώνα. Αναζητώ τα αίτια της ήττας απο την στιγμή μάλιστα που προηγηθήκαμε.

Η αλήθεια είναι πως σε δύο τρεις στιγμές θα μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε ψυχολογικό αβαντάζ. Πιστεύω ότι είναι μεγάλο χτύπημα να ισοφαριζόμαστε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου.

Έχουμε καλό επίπεδο σαν ομάδα αλλά δεν έχουμε βρει τον τρόπο ώστε να είμαστε πιο δυνατοί τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Συγχαίρω τον Ολυμπιακό που προσπάθησε μέχρι το τέλος και συγχαρητήρια στους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν. Σε σχέση με τον αγώνα με την Άρσεναλ οι επιθετικοί μας δεν έπαιξαν σήμερα το ίδιο.

Για την βαθμολογική κατάσταση του ομίλου σχολίασε:

«Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Με τις ισοπαλίες που έχουμε πάρει, αν μπορέσουμε να νικήσουμε εντός έδρας μπορούμε να βγούμε 2οι. Τώρα πρέπει ν' αλλάξω τον τρόπο παιχνιδιού μας. Κρατάμε τις δύο ισοπαλίες και κοιτάμε μπροστά.»